Välja bank

Det kan vara bra att kolla upp med sin bank och se till att man har lite kolla på sin ekonomi, det kan vara så att man ska välja bank och det är ju bra att man får lite koll på såna saker. Man vill ju att det ska fungera bra och att det ska finnas bra hjälp där och att man känner att man har en bra kontakt med dom som jobbar på banken. Ja det finns många olika saker som man kan kolla upp och det är ju bra att man göra det emellanåt.

Hitta en bra bank

Ja det är bra att hitta en bank som man känner sig trygg med och som man kan kolla med när det gäller att se till att det finns saker som man kan kolla upp.
Ibland så är det jätte bra att byta bank och välja en annan för att man kanske har en ny situation som kräver att man behöver lite andra saker och det kanske är något som min nuvarande bank inte har och då kan det vara bra att leta upp det hos någon annan som kan hjälpa en med det som man känner att man behöva hjälp med.
Ja det är ju underbart att det finns sånt som man kan göra och det är ju inte så konstigt att det är så ibland utan att det blir att man behöver byta lite då och då, ja det finns så mycket som man kan göra och hitta på. Så det är bra att man känner att man har koll på sin ekonomi och att det blir så som man vill och tycker är bra. Ja det är  bra att ha en bra dialog med sin bank så att man kan få den hjälp som man vill och som man behöver få.